ROUTE

Hoe u onze praktijk kunt bereiken?

Pieter Astro - Praktijk voor BioEnergetische Geneeskunde

 

 

 

 

 

Met de Auto

Vanuit de richting Groningen:

De A7 richting Groningen neemt u tussen Drachten en Heerenveen afslag 27 Tijnje/Terwispel/Gorredijk. Aan het eind van de afrit slaat u linksaf richting Tijnje/Akkrum tot u de borden Luxwoude/Gersloot ziet. Daar slaat u weer linksaf richting Luxwoude. U rijdt alsmaar rechtdoor rijden tot u het bordje Luxwoude passeert. Blijf doorrijden tot u recht tegenover u een rietgedekte boerderij ziet. Daar is de praktijk gevestigd. Links van de boerderij ligt de Alde Leane alwaar u aan de linkerkant op de straatklinkers kunt parkeren. De ingang van de praktijk is aan de voorzijde van de boerderij.

Vanuit de richting Heerenveen:

Op de A7 neemt u tussen Heerenveen en Gorredijk afslag 26a Tjalleberd/IBF. U gaat over het viaduct en neemt, als u het viaduct bent afgereden, de eerste rechts. Deze weg heet de Haudmare. Aan het eind van deze weg komt u op een dijk en gaat u rechts af. Na ± 500 meter rijdt u Luxwoude binnen. Dan rijdt u voorbij De Weech en is het de eerst volgende weg aan de rechterkant, de Alde Leane. U kunt nu aan de linkerkant van de weg, op de klinkers parkeren. De ingang van de praktijk is aan de voorzijde van de boerderij.

Met het Openbaar Vervoer

Met het openbaar vervoer kunt u ons bereiken door op station Heerenveen de belbus lijn 18 te nemen. Die moet u wel minimaal een uur van tevoren reserveren en u kunt dan meteen de terugweg regelen. Zij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 0900-1961 tussen 07:00 en 23:00 uur. Reserveren kunt U van maximaal een maand te voren tot op de dag zelf. Let op: de bus stopt ongeveer 2 km van de praktijk! Dat is 10-15 minuten wandelen. Wellicht is de chauffeur op verzoek bereid via de Hegedijk te rijden (een kleine omweg).

 


Grotere kaart weergeven