Week van de Homeopathie

In het kader van de Week voor de Homeopathie , uitgeroepen door de Kon. Vereniging Homeopathie Ned. organiseert dokter Astro een aantal aktiviteiten :
cursus “Zelfredzaam met Homeopathie” over 2 á 3 avonden, waarin u leert wat homeopathie is, hoe het werkt en wat u zelf kan doen bij veel voorkomende kleine klachten. Te denken valt aan traumata, koortsende toestanden en ongemakken thuis en op reis. Bij de cursus gebruiken we het “Handboek Homeopathische Reisapotheek” van de Vereniging Homeopathie met de bijbehorende set homeopathische middelen van de Hahnemann Apotheek. Deze beiden kunnen wij voor u bestellen op uw verzoek tegen kostprijs. De eerste avond is op donderdag 11 april om 20.00 uur . De kosten zijn 25,- per avond.
– gratis korte kennismakingsconsulten op vrijdagochtend 12 april en zaterdagochtend 13 april van 9-12 uur. Het is een inloopspreekuur.
– een avond met “Tijd voor een Goed Gesprek” op dinsdag 16 april om 20.00 uur. Dokter Astro geeft dan ruimte en gelegenheid om met elkaar te spreken over zingeving en levensvagen. Deelname is in principe gratis; u wordt gevraagd om een vrijwillige bijdrage. Max. 8 deelnemers.

Locatie: – de Praktijk voor BioEnergetische Geneeskunde , Hegedijk 35 te Luxwoude.
Tijden: – 1e cursus-avond donderdag 11 april 20.00 uur
– kennismakingsconsulten (15 min.) vrijdag 12 en zaterdag 13 april van 9 tot 12 uur.
– avond over levensvragen dinsdag 16 april om 20.00 uur.
Hebt u vragen of belangstelling , bel ons dan gerust op werkdagen tussen 9 en 12 uur op nr. 0513-528888. Zie ook www.vereniginghomeopathie.nl .
Vergeet niet door te geven of we (bij de cursus) het boekje (15,-) en de middelen (80,-) voor u moeten bestellen. Het zal er niet meteen de eerste avond zijn.